Produkt

BAKALAR nealkoholický sud

BAKALAR nealkoholický sud

27,34€ s DPH

20l / Obj. číslo: 770230015

Záloha za obal: 40.00€
Celková cena: 67,34€ s DPH
Do košíka
+
-
Do košíka
Dostupnosť Na objednávku
Skladom v : ks
Skladom v Košice: 5ks
Skladom v Humenné: 0ks
Skladom v Hôrka nad Váhom: 5+ks
Skladom v Piešťany: 0ks
Skladom v Svidník: 0ks



20l / Obj. číslo: 770230015

Popis
O značke
Jediné nealkoholické pivo za studena chmelené. Jeho vyvážená chuť je daná dokonalým spojením sladového základu vareného s vysoko kvalitným chmeľom a sušených chmeľových hlavičiek "Žateckého poloraného červeňáku", ktoré sú v pive macerované po celú dobu ležania a dodávajú nealkoholickému pivu nezameniteľnú a ničím nenahraditeľnú vôňu a chuť.
Obsah alkoholu: max. 0,5 % obj.

Bakalar


je dnes jedným z mála samostatných nezávislých priemyselných pivovarov v ČR varí všetky svoje pivá dvojrmutovým spôsobom a klasickou technológiou, keď pivo kvasí v otvorených kadiach a leží 40-60 dní v horizontálnych tankoch. používa k výrobe piva české a výlučne tie najkvalitnejšie suroviny, čiže české slady, žatecký chmeľ a vodu z vlastných hlbinných studní. má právo označovať svoje produkty chráneným zemepisným označením České pivo.

Najpredavanejšie príbuzné produkty
Produkt

BAKALAR nealkoholický sud

BAKALAR nealkoholický sud

27,34€ s DPH

20l / Obj. číslo: 770230015

Záloha za obal: 40.00€
Celková cena: 67,34€ s DPH
Do košíka
+
-
Do košíka
Dostupnosť Na objednávku
Skladom v : ks
Skladom v Košice: 5ks
Skladom v Humenné: 0ks
Skladom v Hôrka nad Váhom: 5+ks
Skladom v Piešťany: 0ks
Skladom v Svidník: 0ks



20l / Obj. číslo: 770230015

Popis
O značke
Jediné nealkoholické pivo za studena chmelené. Jeho vyvážená chuť je daná dokonalým spojením sladového základu vareného s vysoko kvalitným chmeľom a sušených chmeľových hlavičiek "Žateckého poloraného červeňáku", ktoré sú v pive macerované po celú dobu ležania a dodávajú nealkoholickému pivu nezameniteľnú a ničím nenahraditeľnú vôňu a chuť.
Obsah alkoholu: max. 0,5 % obj.

Bakalar


je dnes jedným z mála samostatných nezávislých priemyselných pivovarov v ČR varí všetky svoje pivá dvojrmutovým spôsobom a klasickou technológiou, keď pivo kvasí v otvorených kadiach a leží 40-60 dní v horizontálnych tankoch. používa k výrobe piva české a výlučne tie najkvalitnejšie suroviny, čiže české slady, žatecký chmeľ a vodu z vlastných hlbinných studní. má právo označovať svoje produkty chráneným zemepisným označením České pivo.

Najpredavanejšie príbuzné produkty

Otváracia doba


  • pondelok:
  • utorok:
  • streda:
  • štvrtok:
  • piatok:
  • sobota:
  • nedela:

Otváracia doba